Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer details Uncharted 2 DLC - UPDATE

Maak je klaar voor de stortvloed.

< Update: het eerste DLC-pakket zal toch niet gratis worden aangeboden maar €4,99 kosten.

Donderdag 28 januari verschijnt alsnog een demo van Uncharted 2 in de Amerikaanse Playstation Store voor de handvol gamers die nog steeds niet overtuigd zijn van de titel. Of die ook in de Europese Store zal verschijnen is nog niet bekend.

Naast het proevertje zal je bij ons al zeker de eerste DLC kunnen terugvinden, die volledig gratis aangeboden wordt: het ‘Playstation Heroes Skin Pack’. Wat mag je verwachten? Zeven multiplayerskins, van onder andere Nathan Hale en een Chimera uit Resistance, Sev en een Helghast uit Killzone 2, en Cole & Zeke uit inFamous.

Daar stopt het echter niet. De tweede DLC verschijnt al op 25 februari, en omvat 2 nieuwe multiplayerlocaties en enkele skins waaronder die van Nate, Elena, Atoq Navarro, een mercenary, Eddy Raja en Roman Gabriel. De derde DLC staat gepland voor 15 april en voegt een nieuwe co-op modus toe, alsook 4 maps en 5 skins. Deze laatste 2 packs zullen wel betalend zijn.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties