Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer details bekend over Elden Ring

Dynamisch weer, co-op en dag-en-nachtcyclus.

Bandai Namco heeft tijdens E3 2021 meer details over Elden Ring bekendgemaakt. Volgens de uitgever bevat de game een mix van actie en stealth gameplay, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je eigen pad door de wereld te bepalen.

"Het is aan de speler om te beslissen hoe hij de vele uitdagingen die voor hem liggen aanpakt", aldus Bandai Namco. Verder beschikt Elden Ring over dynamische weereffecten en een dag-en-nachtcyclus.

Bekijk op YouTube

"Met Elden Ring hebben we al onze expertise op het gebied van dark fantasy en actie-RPG's toegepast om een gedurfde klassieke evolutie van het genre te creëren," aldus Hidetaka Miyazaki van FromSoftware. Daarmee lijkt Elden Ring FromSoftware's meest ambitieuze titel te ooit zijn.

Tot slot heeft Bandai Namco bevestigd dat Elden Ring online co-op met vier spelers bevat.

De game komt op 21 januari 2022 uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. Wie de PlayStation 4-versie of Xbox One-versie koopt krijgt een gratis upgrade van Elden Ring voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Elden Ring screenshots in 4K

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Elden Ring

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.
Reacties