Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer details bekend over de Warpath modus in Doom

Plus uitleg over de Hack Modules.

Ontwikkelaar Id Software geeft uitleg over de Warpath modus en de Hack Modules in Doom.

Warpath is een variant op King of the Hill. Het te veroveren punt verplaatst zich in deze modus in een cirkel over de map. Aan de andere kant van het punt bevindt zich een Demon Rune die je in een demoon transformeert.

"Spelers moeten kiezen tussen het veroveren van het punt of het pakken van de Demon Rune. Door het punt constant te verplaatsen moeten spelers in beweging blijven. Hierdoor is de modus net zo hectisch en snel als de singleplayer campaign," aldus de ontwikkelaar.

Daarnaast bevat Doom zogenoemde Hack Modules die eenmalig te gebruiken zijn. Hack Modules speel je in de game vrij en zijn niet aan microtransacties gekoppeld. Ze maken je wapens en bepantsering niet sterker, maar bieden extra informatie over de omgeving.

Zo tonen Hack Modules bijvoorbeeld de locatie van vijanden, hoe lang het duurt voordat items weer verschijnen en hoeveel gezondheid tegenstanders nog hebben. "Hack Modules maken je effectiever zonder dat ze de spelbalans verstoren," meldt Id Software-topman Marty Stratton.

Verder bevestigt Id Software dat Doom op alle platformen een framerate van 60 frames per seconde heeft. Alle versies van de game hebben tevens een beeldschermresolutie van 1080p. In Johnny's Doom preview lees je wat we allemaal over de game weten.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties