Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer details bekend over Conan Exiles

Nederzettingen bouwen en mensen offeren.

In een interview met IGN maakt Funcom-medewerker Joel Bylos bekend dat het in Conan Exiles mogelijk is om gevangen genomen spelers te offeren aan goden zoals set, Mitra en Derketo.

De opofferingen vinden snel plaats, omdat het niet de bedoeling is dat spelers lang gevangen zitten. Funcom overweegt ook om een optie toe te voegen waarmee je tijdens gevechten het hart van je tegenstander eruit kunt snijden.

De game heeft een map van 53 vierkante kilometer groot en bevat verschillende regio's, zoals moerassen en woestijnen. Spelers kunnen gebieden op de map claimen en daarop jagen, gewassen verbouwen of nederzettingen plaatsen.

Computergestuurde legers vallen deze gebieden aan. Het is daarom aan de spelers om een goede verdediging op te zetten. Spelers kunnen samenwerken om deze aanvallen af te slaan, of de aanvallers juist naar rivalen toe leiden.

Daarnaast kan iedereen direct met alle wapens in de game aan de slag. Er is namelijk geen klassensysteem aanwezig en je hoeft ook niet eerst een bepaald level te bereiken. Conan Exiles richt zich op 'vrijheid en individualiteit'.

Funcom werkt op dit moment aan drie verschillende games in het Conan-universum. De overige twee Conan games worden later in 2016 onthuld.

De pc-versie van Conan Exiles lanceert deze zomer via Steam Early Access. De PlayStation 4- en Xbox One-versies volgen later.


Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Conan Exiles

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties