Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer dan 5 miljoen geregistreerde spelers voor Final Fantasy 14

Herboren MMO bestaat twee jaar.

Square Enix onthult op Twitter dat Final Fantasy 14 inmiddels meer dan 5 miljoen geregistreerde spelers kent. Het betreft daarbij niet per se actieve leden. Gamers die nu in de gratis probeerperiode zitten, zijn niet meegerekend.

Final Fantasy 14 is al uit sinds 2010, maar flopte en werd daarna helemaal opnieuw gebouwd. De herkansing werd Final Fantasy 14: A Realm Reborn, een MMORPG die in 2013 lanceerde.

Omdat A Realm Reborn twee jaar bestaat, wordt er onder andere een in-game event gehouden met de naam The Rising. Daarin kun je FATE's ondernemen met andere spelers om unieke minions mee vrij te spelen. Het evenement start op 27 augustus.

Sinds kort is ook de eerste grote uitbreiding voor A Realm Reborn uit, Heavensward. Deze betaalde extra content voegt onder meer een heel nieuw gebied toe, samen met drie nieuwe Jobs en vliegende mounts.

Final Fantasy 14 is te spelen op de pc, PlayStation 3 en PlayStation 4. Er zijn maandelijkse abonnementskosten aan verbonden.


Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties