Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Medion Erazer-lijn tourt door Europa met roadshow

Stopt ook in GameForce 2022 in Utrecht.

De Duitse hardwareproducent Medion lanceert nieuwe producten in diens Erazer-gaminglijn. Dat gaat gepaard met een speciale tour door Europa.

De tour bestaat uit roadshowtrailers en doet verschillende Europese steden aan. Op 8 oktober is Nederland aan de beurt. Een van de Medion trucks is dan aanwezig op GameForce Nederland 2022 in Utrecht.

Indien je de show bezoekt, dan kun je in een truck de nieuwe Erazer producten leren kennen. Op speciale 'plug & play' plekken leer je de nieuwste gaming pc's en gaming laptops van het bedrijf kennen. Zo is de nieuwe Medion Major X10 aanwezig.

Rodney Voogel (Medion Senior 4P/Business Manager Computing – North South Region) laat optekenen dat de Erazer-lijn voor het eerst zo'n grote lancering krijgt in Nederland.

"We zijn ontzettend trots op de producten die we gamers kunnen bieden", aldus Voogel. "Ik ben daarom ontzettend enthousiast dat we de topmodellen uit ons assortiment nu letterlijk naar de Nederlandse consument kunnen brengen met onze speciale truck”.

Tijdens het bezoek kun je ook deelnemen aan een competitie om hét gametalent van Nederland te worden. De winnaar krijgt een notebook van Erazer, een ambassadeurschap van een jaar bij Erazer, en een jaarcontract bij TeamWALL (de contentgroep van de wereldberoemde DJ en producer Afrojack).

Tijdens het jaarcontract ligt de focus op begeleiding, opleiding en uiteindelijk ondersteuning tot voltijdse content creator.

De roadshowtrailers zullen ook aanwezig zijn op evenementen in onder andere België, Frankrijk, Italië, en Spanje.

Zoek je naar hardware? Kijk dan zeker naar onze lijst met de beste gaming laptops.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties