Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MediEvil kijgt een remake

Net op tijd voor het twintigjarig jubileum.

Sony kondigt tijdens de PlayStation Experience 2017 een MediEvil remake aan. De game komt in 2018 uit, net op tijd voor het twintigjarig jubileum van de cultklassieker.

MediEvil is een action adventure hack-and-slash game die in oktober 1998 voor de originele PlayStation uitkwam. De game kreeg in 2000 een opvolger en in 2005 kreeg het eerste deel reeds een remake in de vorm van MediEvil: Resurrection voor de PlayStation Portable.

De game speelt zich in het fictieve middeleeuwse koninkrijk Gallowmere af. Je speelt als Sir Daniel Fortesque en neemt het op tegen het leger van Zarok. De game put veel inspiratie uit de film The Nightmare before Christmas van Tim Burton.

Sony geeft aan snel met meer informatie over de remake te komen. Voor mij had de PlayStation Experience 2017 niet beter kunnen beginnen. Nu maar hopen dat het deel 2 niet vergeten wordt en we uiteindelijk een MediEvil 3 krijgen. Verder ben ik niet gierig.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties