Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Media Molecule eigendom van Sony

LittleBigPlanet dev. verbonden aan PS3/PSP.

Sony laat met enige trots weten dat ze ontwikkelaar Media Molecule, verantwoordelijk voor de LittleBigPlanet reeks, heeft opgekocht. Daardoor is de studio uit Engeland nu exclusief verbonden aan de PS3 en PSP.

Sony legt haar beslissing uit: "Dit is een strategische beslissing om op die manier hoog kwalitatieve spellen voor huidige en toekomstige PlayStation platformen te verzekeren." Shuhei Yoshida, de SCE WorldWide baas voegde hier nog aan toe dat Media Molecule "een erg opwindende en innovatie studio geworden is".

Michael Denny van Sony kondigde ook nog even het volgende aan: "Media Molecule heeft enkele interessante projecten in de pijplijn zitten en we kijken ernaar uit om deze in de nabije toekomst met onze fans te delen." Waarover de man het heeft is nog niet geweten, maar doordat Sony een grote persconferentie op de aankomende E3 zal geven lijkt het ons vanzelfsprekend dat we nog tot juni zullen moeten wachten voordat de eerste échte info over de nieuwe game van Media Molecule opduikt.

Sony liet vandaag eveneens weten dat ze rond het einde van de week een nog nooit eerder gezien vervolg zouden aankondigen. Misschien dan toch een project van Media Molecule? We wachten af.

Getagged als
Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties