Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MDK2 HD verschijnt in september

Exclusief via Beamdog.

MDK2 HD, de remake van Bioware's excentrieke shooter uit een tijd waarin een zespotige hond met vier wapens nog relatief normaal was in games, zal volgende maand z'n weg vinden naar de digitale winkelrekken. 't Is te zeggen, naar één winkelrek. Deze nieuwe versie werd namelijk ontwikkeld door tal van Bioware-veteranen die meewerkten aan het origineel. Onder hen ook voormalig Bioware-medewerker Trent Oster, oprichter van het digitale distributieplatform Beamdog. Uitgever Interplay liet weten dat ze exclusief met hen in zee gaan voor deze release.

Daarmee lijken de up-to-date gebrachte graphics en gameplay van MDK2 HD voorlopig dus enkel via Beamdog beschikbaar te zullen worden. Laat dat echter geen domper op de feestvreugde zijn, want mits de humor intact werd gehouden, is dit er zeker ééntje om in de gaten te houden. Zowel voor fans als voor mensen die het origineel nooit speelden.

In de loop van september wordt MDK2 HD op Beamdog verwacht voor de prijs van $14,99. In afwachting daarvan kan je alvast een kijkje nemen op de officiële website van de game. MDK2 zelf werd enkele maanden geleden overigens al beschikbaar gesteld via WiiWare. Zij die de updates in deze nieuwe versie niet nodig achten, kunnen de game ook via die weg aanschaffen.

Getagged als
Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties