Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maya onthuld voor tweede seizoen Killer Instinct

De koningin van Amazonia krijgt extra scherpe messen.

Maya is het tweede personage dat in het volgende seizoen van de Xbox One-vechtgame Killer Instinct wordt toegevoegd. De koningin van de Amazone neemt haar twee messen mee naar de arena.

Gameplay van de blonde vorstin is momenteel nog niet vrijgegeven. Op het artwork dat vrijgegeven is staat ze midden in de City of Dawn. Dat is een ruïne te midden van een jungle.

Maya kan haar dolken richting de tegenstander werpen. Bij een voltreffer keren ze terug naar de krijgster en worden ze krachtiger. Op hun maximale niveau creëren ze een niet-te-ontwijken projectiel. Als de dolken echter hun doel missen, blijven ze op het strijdveld liggen en verliezen ze hun vergaarde krachten. Ook moet Maya ze dan zelf weer oprapen.

Ook ex-cyborg bokser T.J. Combo is een nieuwe vechter voor het tweede seizoen. Deze is niet langer in ontwikkeling bij Double Helix Games, gezien de studio is opgekocht door Amazon. Microsoft heeft Iron Galaxy Studios (o.a. Divekick) nu op het project gezet.

Getagged als

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen