Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Maximum 16 spelers in MP Resistance 3

En meer nieuws over het online luik.

Vorig jaar lieten we jullie reeds weten dat de multiplayer van Resistance 3 geen 60 spelers meer zal ondersteunen en waarom dat zo is. Gisteren liet Insomniac Games live vanop de GDC een pak meer details op ons los.

De multiplayer zal Human vs. Chimera deathmatch en op missies gebaseerde modi bevatten, met een maximum van 16 spelers per slagveld. Het spel zal naar eigen zeggen vooruit gestuwd worden door een diepgaand en aanpasbaar vooruitgangssysteem. Spelers kunnen hun verdiende punten besteden aan aanpasbare loadouts die hun unieke speelstijl weerspiegelen om op die manier een complementair team te vormen.

Dat kan ook dankzij het feit dat elke speler kan kiezen om verschillende ondersteuningsvaardigheden te levellen zoals Bubble Shield, de mogelijkheid om kogels aan je teammakkers te geven en de kracht om de radar van je team te verbeteren. Nieuwe tactische vaardigheden die je kunt gebruiken zijn oa. een dubbelganger van jezelf die de tegenstander afleidt of een explosieve uitbarsting van snelheid om vijandelijk geschut te ontwijken.

Verder kan iedere speler nieuwe persoonlijke en gevechtsattributen levellen, zoals de mogelijkheid om leapers uit je dood lichaam te laten kruipen, om met meer wapens in je arsenaal te starten, om sneller te vuren, enz. Al deze nieuwigheden zijn volgens de makers het resultaat van wat ze hebben geleerd uit de eerste twee Resistancegames.

Tenslotte wist de ontwikkelaar nog te zeggen dat er later dit jaar een multiplayerbèta zal verschijnen. We houden jullie op de hoogte!

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties