Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Max: The Curse of Brotherhood komt naar pc en Xbox 360

"We geloven dat dit één van de mooiste games op Xbox Live Arcade is."

Platformgame Max: The Curse of Brotherhood komt op 9 april uit op de Xbox 360. Op 15 april komt de game vervolgens naar de pc via Steam. Dat maakt ontwikkelaar Press Play bekend.

"We zijn erg trots om een game uit te brengen waarvan we geloven dat het één van de mooiste games op Xbox Live Arcade is," zegt Press Play-leidinggevende Mikkel Thorsted. "Oorspronkelijk was Max: The Curse of Brotherhood in ontwikkeling voor de Xbox 360. Het is pas later dat we de game hebben omgezet naar een lanceringstitel voor de Xbox One. We denken daarom dat dit de best mogelijke versies op de pc en Xbox-360 zijn."

In Max: The Curse of Brotherhood ga je als Max op zoek naar je broertje. Max wenst zijn vervelende broertje weg, maar wanneer er een portaal opent naar een nieuwe wereld en zijn broertje daadwerkelijk wordt opgeslokt, zet hij de achtervolging in om hem te redden. Het is de start van een avontuur door zeven werelden met elk twintig levels, waarin Max gebruikt maakt van zijn magische stift bij het oplossen van puzzels.

Op pc en Xbox 360 kost de game vijftien euro. Microsoft kocht de Deense ontwikkelaar Press Play in 2012. De studio heeft op het moment verschillende onaangekondigde projecten in ontwikkeling.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties