Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Master Chief ziet er anders uit in Halo 4

Halo HD-remake bevat hints verhaal deel 4.

Microsoft sloot haar voorbije E3-conferentie af met een knaller van formaat. Ze lieten zomaar eventjes weten dat 343 Industries ons in de komende jaren een gloednieuwe Halo trilogie zal brengen, beginnende met Halo 4 dat rond het einde van 2012 in de winkelrekken zal liggen.

Vandaag laat 343 Industries, de studio die dus met enige trots de fakkel van Bungie overneemt, weten dat de Master Chief enkele veranderingen zal ondergaan in de nieuwe trilogie. "De Master Chief zal er visueel anders uitzien", liet men weten. "Maar dat is natuurlijk niet zomaar...de reden ervoor zal uit de doeken gedaan worden in het verhaal".

Frank O'Conner, de man die de bovenstaande uitspraken deed, ging zelfs verder dan dat. "Er zijn specifieke redenen waarom het uiterlijk, maar ook de manier waarop hij reageert, van de Master Chief aangepast werden. Binnenkort meer daarover", aldus de man.

Binnenkort zou wel eens gelijk kunnen staan met de lancering van de HD-remake van het originele Halo. 343 Industries maakt ook die game, en volgens O'Conner zullen er enkele hints naar de verhaallijn van Halo 4 in verwerkt zitten. Het zijn spannende tijden voor de fans van Master Chief!

Halo 4 verschijnt rond het einde van 2012. De HD-remake van Halo: Combat Evolved komt eraan op 15 november. Allebei de games komen uiteraard exclusief naar de Xbox 360.

De teaser waarmee men Halo 4 tijdens de E3 aankondigde.

Reacties