Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Master Chief nu beschikbaar in Fortnite

Alsook de Blood Gulch-map.

Het is vanaf nu mogelijk om in Fortnite als Master Chief te spelen. Dat maakt ontwikkelaar Epic Games bekend via het officiële twitterkanaal van de game.

Hoewel Master Chief beschikbaar is op alle platformen, worden spelers die een potje spelen op de Xbox Series X beloond met een zwart mat pantser. Naast het bovenstaande personage kondigt Epic Games verder aan dat Daryl Dixon en Michonne uit The Walking Dead vanaf 16 december hun opwachting maken in de game.

Om met Master Chief aan de slag te gaan, kun je hem afzonderlijk voor 1500 V-Bucks of in een speciale bundel van 2600 V-Bucks kopen. Die laatste bundel bevat naast het personage ook een UNSC Pelican glider, een Gravity Hammer Pickaxe en een emote waarmee je kunt rondrijden in een mini Warthog.

Daar stopt het echter niet want de Creative mode beschikt vanaf nu ook over een Capture the Flag-mode die zich afspeelt op de Halo-map Blood Gulch. Die map maakte in 2001 voor het eerst zijn opwachting in Halo: Combat Evolved.

De bovenstaande personages zijn echter niet de enigen die binnenkort hun opwachting maken. Eerder voegde de ontwikkelaar namelijk ook al Kratos uit God of War aan Fortnite toe.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties