Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Master Chief heeft seks, Twitter ontploft

Cortana bekijkt het vanop een afstand.

De nieuwste aflevering van de Halo tv-serie zorgt voor de nodige ophef op het internet. In die aflevering is immers te zien hoe Master Chief voor het eerst seks heeft. De reacties op sociale media zijn in elk geval verdeeld. Eerder was er ook commotie over de tv-serie nadat Master Chief voor het eerst zijn helm afdeed.

In de nieuwe aflevering eindigt Master Chief in bed met Makee, een vrouw die op jonge leeftijd door de Covenant werd ontvoerd en als hun uitverkore wordt beschouwd. De seksscène wordt niet explicitiet getoond, maar er wordt wel geïnsinueerd dat er vanalles is gebeurd.

De meningen van de fans zijn verdeeld. Zo wijzen sommigen op de vreemde situatie waarbij Cortana de hele scène bekijkt. Anderen vermoeden dan weer dat Paramount het hele verhaal van Halo heeft herschreven voor deze scène, om te vermijden dat Master Chief een homoseksuele of intersoortelijke relatie heeft.

Ook over de staat van Halo Infinite is er momenteel wel wat ongenoegen bij de fans. Zo is het nog steeds wachten op de Halo Infinite co-op mode.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties