Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect Trilogy voor PS3 verschijnt volgende maand

Downloadable content uit de doeken gedaan.

De PlayStation 3 versie van de Mass Effect Trilogy verschijnt 7 december. Dat is bekend gemaakt op de blog van BioWare. De PC- en Xbox 360 versie komen al eerder uit, volgende week om precies te zijn.

De reden voor het uitstel is het feit dat de eerste Mass Effect voor het eerst speelbaar is op de PlayStation 3. Op de blog vertelt Ryan Warden van BioWare over de problemen die ze moesten overwinnen, om de boel goed draaiende te krijgen.

Ondanks dat PlayStation 3 eigenaren het langste moeten wachten, krijgen ze uiteindelijk wel de beste deal voorgeschoteld. De Trilogy bevat naast Mass Effect 1, 2 en 3 ook de downloadable content Bring Down The Sky, Kasumi, Overlord, The Shadow Broker en het Cerberus Network.

De Xbox 360 versie bevat de drie games, maar niet de downloadable content, op het Cerberus Netwerk na. De PC versie is gelijk aan de Xbox 360 versie, maar bevat wel Bring Down The Sky en Pinnacle Station.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties