Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect Andromeda - Vetra romance

Imposante dame.

In Mass Effect Andromeda begint de Vetra romance van zodra ze na je eerste reis op de Tempest verschijnt. Praat met haar op Eos en je krijgt al meteen een erg romantische vibe van haar. Om haar liefdesverhaal als zowel mannelijke als vrouwelijke Ryder te voltooien, moet je echt niet heel veel doen.

Praat met haar na de eerste planeet. Ze staat bij de Nomad. Je eerste repliek kan al meteen romantisch zijn: "You're intense. I like it." Hiermee gaat de bal aan het rollen. Als je opnieuw met haar praat, vraag dan of ze iemand speciaal in haar leven heeft. Blijf op deze route om de romance verder te zetten. Houd alles spannend door "Hopefully soon" te zeggen.


Meer over de Mass Effect Andromeda romances:

Mass Effect Andromeda - Seks, romances en relaties gids
Volledig overzicht van alle romances en relaties in de game.

Mass Effect Andromeda - Cora romance
Cora is helemaal niet zo'n harde tante als ze eerst doet vermoeden.

Mass Effect Andromeda - Gil romance
Gil heeft enkel oog voor mannelijke Ryder.

Mass Effect Andromeda - Peebee romance
Deze Asari is een echte fliter, maar hoe start je een serieuze relatie met haar?

Mass Effect Andromeda - Suvi romance
Word je ook helemaal gek van dat Schots accent?


Vetra verleiden

Wanneer je de Kett facility op Voeld hebt vernietigd, praat je opnieuw met Vetra. Bespreek haar familie en die van jou. Je krijgt een relationele dialoogoptie: "You're too tough for that." Ze zegt dat ze een goed gevoel over jou heeft.

Nadat je 'Hunting the Archon' hebt voltooid, praat je opnieuw met Vetra. Ze vertelt je over haar sentimentele gevoelens over dingen uit het verleden. Uiteindelijk kun je de romantische optie kiezen en haar vertellen dat je iemand zoekt om samen de rest van het heelal te ontdekken. Vetra snapt natuurlijk dat je haar bedoelt.

Na de 'Hunting the Archon' missie krijg je een bericht van Vetra. Ze wilt samen met jou een bezoek aan de Sulfur Springs op Kadara brengen. Ga daar naartoe met haar in je party. Vervolgens wilt ze je een mooi uitzicht bovenaan de klif laten zien. Jullie moeten beiden naar boven klimmen en Vetra vraagt je wat je wilt als je de wedstrijd wint. Kies de romantische optie.

Je krijgt de optie om met je jetpack vals te spelen. Do edit echter niet en laat haar winnen. Boven delen jullie een romantisch moment. Ze vraagt of je gevoelens voor haar echt zijn. Zeg haar van wel en kus haar. Hiermee heb je een exclusieve relatie met Vetra en sluit je jezelf uit van andere romantische opties.

Als je met Vetra een vaste relatie hebt en de laatste verhaalmissie 'Journey to Meridian' hebt voltooid, praat dan met haar op de Tempest. Ze heeft een verrassing voor jou, namelijk een speciale maaltijd. Of ze heeft tenminste toch geprobeerd. Wees lief en knuffel haar. Vertel haar nu dat je van haar houdt en bezegel de Vetra romance.

Read this next