Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect Andromeda - Suvi romance

Highlander.

In Mass Effect Andromeda begin je de Suvi romance nadat je de eerste missies op Eos hebt voltooid. Rond de eerste missie af en begin bij de eerste nederzetting. In haar station op de brug van de Tempest kun je met Suvi enkel met de vrouwelijke Ryder verleiden.

Je vindt Suvi aan de voorkant van het ruimteschip, links van de intergalactische map. Ze praat over hoe mooi de ruimte om haar heen is. Stem met haar in en zeg dat je vaker hierover moet praten.


Meer over de Mass Effect Andromeda romances:

Mass Effect Andromeda - Seks, romances en relaties gids
Volledig overzicht van alle romances en relaties in de game.

Mass Effect Andromeda - Cora romance
Cora is helemaal niet zo'n harde tante als ze eerst doet vermoeden.

Mass Effect Andromeda - Gil romance
Gil heeft enkel oog voor mannelijke Ryder.

Mass Effect Andromeda - Peebee romance
Deze Asari is een echte fliter, maar hoe start je een serieuze relatie met haar?

Mass Effect Andromeda - Vetra romance
Deze imposante dame haar hart staat voor zowel de mannelijke als vrouwelijke Ryder open.


Suvi verleiden

Vervolgens zegt Suvi dat ze dat graag wilt. Praat voor de tweede keer tegen haar aan en begin over wilde feestjes. Ze zegt vervolgens dat ze je schattig vindt. Nu dat je op de juiste koers ligt, zeg je dat je haar leuk vindt. Jullie zijn nu beide een beetje zenuwachtig. Ze zegt dat het gevoel wederzijds is.

Nadat je Moshae op Voeld gered hebt, check je je mail en start je een gesprek met Suvi. Ze vertelt je over het likken van rotsen (ja, je leest het goed). Daarna heeft ze het over haar ouders. Stel haar gerust dat ze er niet alleen voor staat. Ze zegt tegen jou dat ze er voor je is.

Wanneer je weer met haar praat, wil ze voor de filmavond snacks maken. Ze heeft alleen de juiste plant nog nodig. Dat brengt je tot de volgende missie met de naam 'Movie Night: Snacks', waar je op Aya een plant moet vinden. Aangezien je toch al met de Moshae terug moet, komt dit prima uit.

Je vindt de plant bij de General Good Merchant op Aya. Koop de Tavarv Plant die je helemaal onderaan de lijst vindt. De plant kost 10 credits. Wanneer je terug bij de Tempest bent, geef je de plant aan Suvi.

Na de missie 'Hunting the Archon' kun je weer met Suvi praten. Ze zegt dat ze wel wat pauze kan gebruiken en nodigt je uit. Je ontmoet haar in je quarters en jullie praten over het verleden. Te midden van een van haar zinnen, moet je (letterlijk) de trigger overhalen om haar te zoenen. Ze zegt daarna dat ze alleen in je geïnteresseerd is als het allemaal wel oprecht van je is. Hierna zeg je dat je het echt meent.

Je hoeft je geen zorgen over de loyalty missies met Suvi te maken. Nadat je 'Journey to Meridian' hebt afgerond en haar gekust hebt, check je je e-mail. Er is iets wat Suvi je wilt laten zien in het Nexus Tech Lab. Ga daar naartoe: neem de trap naar boven richting het laboratorium. Suvi staat daar helemaal klaar voor je.

Read this next