Skip to main content

Mass Effect Andromeda - Peebee romance

Flirten, flirten en nog eens flirten.

Peebee is een van de eerste personages die in Mass Effect Andromeda op de Tempest toetreedt. Ze is ook een van de meest flirterige personages in de game. Om de Peebee romance te voltooien kun je zowel als de mannelijke of vrouwelijke Ryder spelen.

De relatie start van zodra je een settlement op Eos hebt gebouwd. Peebee is makkelijk te vinden bij de escape pod achter de galaxy map. Haar verleiden neemt wel wat tijd en specifieke stappen in beslag, maar is tegelijk toch ook vrij simpel als je gewoon met haar wensen rekening houdt. Ze begint van in het begin al meteen met je te flirten.

Ze heeft het over hoe alles tijdelijk is en waarom ze zich bij de missie heeft aangesloten. Antwoord met de romantische optie: "You crave excitement, huh?" Als je een tweede keer met haar praat, kun je nog wat meer flirten. Er is zelfs een dialoogoptie die simpelweg "Flirting" heet en dit is altijd een goede optie als je personages in Mass Effect wilt verleiden.


Meer over de Mass Effect Andromeda romances:

Mass Effect Andromeda - Seks, romances en relaties gids
Volledig overzicht van alle romances en relaties in de game.

Mass Effect Andromeda - Cora romance
Cora is helemaal niet zo'n harde tante als ze eerst doet vermoeden.

Mass Effect Andromeda - Gil romance
Gil heeft enkel oog voor mannelijke Ryder.

Mass Effect Andromeda - Suvi romance
Word je ook helemaal gek van dat Schots accent?

Mass Effect Andromeda - Vetra romance
Deze imposante dame haar hart staat voor zowel de mannelijke als vrouwelijke Ryder open.


Peebee verleiden

Nadat je op Angara bent geland, krijg je een bericht dat Peebee een speciale missie voor je heeft. Als je terug op de Tempest bent, praat je met haar. Ze klaagt over Jaal en het gesprek met de rest van de crew. Uiteindelijk krijg je de optie om te flirten. Na dit gesprek ga je naar je cabin en check je je email. Ze vraagt je om een specifiek stuk Remnant tech te zoeken. Dit opent een side quest op Voeld.

Als je haar side mission op Voeld hebt voltooid, keer je naar haar terug. Ze vraagt of je wilt stoppen met rond te neuzen. Nadat je haar antwoordt dat je van nature nieuwsgierig bent, zegt ze dat je uniek bent. Antwoord met "It's true." Ze flirt wat verder en vertelt dat haar project e volgende keer als je op de Nexus komt klaar zal zijn.

Ga naar haar appartement op de Nexus. Ze toont je wat ze aan het bouwen is. Het is een Remnant drone. Tijdens het gesprek komt een oude vriend Kalinda binnenvallen. Verdedig Peebee en Kalinda gaat weg. Praat met Peebee en vertel haar dat je om haar geeft.

Nadat je de Moshae op Voeld hebt gered, praat je opnieuw met Peebee. Vertel haar dat je denkt dat ze je in haar appartement met romantische bedoelingen lokt. Ze vraagt je of je dit "denkt" of "hoopt." Antwoord dat je het hoopt. Na dit gesprek informeer je naar haar oude vlam Kalinda.

Als je met de Moshae terug naar Aya bent gegaan, check dan je email als je op de Tempest bent. Peebee zegt dat ze een museum heeft gevonden en je daar wilt ontmoeten. Ga naar deze locatie. Peebee staat op je wachten, maar ze is wat zenuwachtig. Stel haar gerust en zeg dat iedereen af en toe alles even moet kunnen loslaten.

Keer terug naar de Tempest en ga naar haar quarters. Ze is aan de escape pod aan het werken en ze nodigt je uit om binnen te komen. Zeg haar dat je dacht dat ze het nooit ging vragen. Vanaf dit punt kun je voor een vaste relatie kiezen, of voor casual sex.

Relatie met Peebee versterken

De relatie met Peebee is echter nog niet ten einde. Je kunt de band met haar nog versterken door meer van haar side missions te voltooien. Dit maakt je relatie dieper dan enkel een fysieke band. Je moet naar een Remnant ruïne op Eos en Havarl gaan. Op Havarl moet je in de vault gaan. Daarna vind je nog een stuk op Kadara. Nadat je het derde stuk hebt gevonden, kom je te weten dat iemand Peebees Remnant bot heeft gestolen. Je moet nog even wachten voor je een hint krijgt van wie de dader zou kunnen zijn. Voltooi eerst de volgende missie van het hoofdverhaal en Peebee heeft een leidraad die je moet volgen.

Ontmoet Peebee in de bar op Kadara. Je ontmoet je hier ook Samrick. Hij geeft je de locatie van de persoon die de bot heeft gestolen. Ga vervolgens naar Elaaden.

Nadat je haar loyalty missie hebt voltooid, wil Peebee opnieuw op avontuur gaan om meer Remnant tech te vinden. Ga met haar mee om de volgende stap in haar loyalty missie te beginnen. Dit is een langere missie, waarbij je aan het einde enkele beslissingen moet maken. De persoon die de technologie heeft gestolen is zo goed als dood, maar de tech gaat verloren als je beslist om haar te redden. Peebee zegt dat ze niet wilt dat de dief sterft. Schiet haar dus niet neer. Peebee zal haar redden en blij zijn dat je haar wensen hebt gerespecteerd.

De volgende stap in de Peebee romance kun je na de 'Journey To Meridian' missie beginnen. Ga naar de meeting room boven. Peebee vertelt de crew dat ze blij is dat ze er deel van uitmaakt en dat ze nergens naartoe gaat. Hier geeft Peebee je een dikke kus.

Tenslotte kun je de Peebee romance afronden. Verlaat de Tempest en kom terug. Peebee heeft je een email gestuurd over een verrassing in de Pathfinder cabin. Ga naar je quarters en drink van het drankje naast je bed. Dit activeert het laatste filmpje in Peebee haar liefdesverhaal.

Read this next