Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect Andromeda - Gil romance

Enkel voor mannen.

Gil is geen lid van je squad in Mass Effect Andromeda die met je mee op missies gaat en opdrachten voltooit. Je vindt hem altijd achteraan in de Tempest, waar hij aan nieuwe snufjes aan het knutselen is.

De Gil romance is redelijk simpel. Je kiest gewoon steeds de flirt dialoogoptie als je met hem praat. De rest van de ontwikkeling van de relatie hangt af van je voortgang in het hoofdverhaal van de game. En je kunt Gil enkel met de mannelijke Ryder vergelijken.


Meer over de Mass Effect Andromeda romances:

Mass Effect Andromeda - Seks, romances en relaties gids
Volledig overzicht van alle romances en relaties in de game.

Mass Effect Andromeda - Cora romance
Cora is helemaal niet zo'n harde tante als ze eerst doet vermoeden.

Mass Effect Andromeda - Peebee romance
Deze Asari is een echte fliter, maar hoe start je een serieuze relatie met haar?

Mass Effect Andromeda - Suvi romance
Word je ook helemaal gek van dat Schots accent?

Mass Effect Andromeda - Vetra romance
Deze imposante dame haar hart staat voor zowel de mannelijke als vrouwelijke Ryder open.


Gil verleiden

Gil vind je de eerste keer bij de Nomad vlak boven de locaties van Vetra en Liam. Hij vertelt je dat hij blij is dat hij de Nexus kan verlaten en hoe opgewonden hij is dat jij er nu bent. Kies het romantische antwoord: "I do more than show up."

Nadat je Aya hebt bezocht, vind je hem opnieuw op de Tempest en flirt je met hem. Kies de dialoogoptie "And now what?" Dit antwoord houdt de romance in leven. Het volgende gesprek met Gil krijg je pas nadat je de missie 'A Trail of Hope' hebt voltooid. Ga opnieuw met hem praten en zeg "Slow down, big guy."

Als je 'Hunting the Archon' hebt voltooid, vind je tussen je emails een uitnodiging van Gil om hem op Podromos te ontmoeten. Ontmoet hem daar. Hier kun je een exclusieve relatie starten. Let wel op, dit betekent ook dat je geen andere romances meer kunt najagen.

Als jullie een relatie hebben, keer je terug naar de Tempest en check je opnieuw je email. Ontmoet Gil in je Pathfinder's Quarters om de romance te bezegelen.

Net als bij Suvi voor de vrouwelijke Ryder vereist de Gil romance dus niet echt veel moeite. De romance hangt vooral af van je vooruitgang doorheen het hoofdverhaal van Mass Effect Andromeda.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties