Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect: Andromeda gameplay trailer toont krogan en turian companion

Kumbayandromeda.

BioWare heeft de eerste gameplay-trailer van Mass Effect: Andromeda onthuld. De ontwikkelaar deed dat tijdens The Game Awards.

De trailer toont twee nieuwe companions: een krogan en een vrouwelijke turian. De namen van die twee nieuwe metgezellen zijn nog niet bekend. Volgens geruchten heet de krogan echter mogelijk Drack.

In de trailer bezoekt Ryder een klein dorp op de planeet Kadara. Het dorp herinnert aan het ruimtestation Omega van Mass Effect 2, met gewapende inwoners en een vrouwelijke leider.

Ook toont de trailer enkele gameplay-elementen. Zo verken je planeten met een voertuig dat lijkt op de Mako uit de eerste Mass Effect. Tijdens je verkenningstochten bots je op vijanden, met gevechten in de open ruimte als gevolg.

Ook moet je met een scanapparaat naar mineralen zoeken om pantsers te maken en te upgraden.

Mass Effect: Andromeda lanceert in de lente van 2017. Eerder raakte al bekend dat de Mass Effect: Andromeda multiplayer zich op lange termijn richt.

Meer over de game weten? Lees dan ons overzicht van alle Mass Effect Andromeda info die tot nu toe bekend is.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties