Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect: Andromeda Day One Patch verbetert prestaties

Maar nog niet helemaal.

De inhoud van de Mass Effect: Andromeda Day One Patch is door ontwikkelaar BioWare onthuld. De patch is voornamelijk bedoeld om de prestaties van de game te verbeteren.

De studio heeft ook de patch notes van een eerder uitgebrachte Early Access Patch onthuld. Deze veranderingen van deze patch zijn inmiddels al doorgevoerd in de uiteindelijke versie van de game.

BioWare-medewerker Ian S. Frazier heeft onlangs via Twitter laten weten dat de studio naar 'meerdere problemen' in de game kijkt. Frazier meldt tevens dat hij nog niks kan zeggen over verdere aanpassingen wat betreft animaties in Mass Effect: Andromeda.

Mass Effect: Andromeda lanceert op 23 maart in Europa. In ons overzicht met Mass Effect: Andromeda informatie krijg je alvast een voorproefje van de nieuwste game in de Mass Effect reeks.

Over de auteur
Mariëlle Salh avatar

Mariëlle Salh

Redacteur

Mariëlle houdt van games die tot de verbeelding en de hersenen spreken, hoe fantastischer en diepgaander hoe beter. Is momenteel een gekwelde Mercy main en heeft als levensdoel "het verhaal van Kingdom Hearts snappen".

Reacties