Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect Andromeda - Cora romance

Ruwe bolster.

Cora is een van de eerste leden van je crew die je Mass Effect: Andromeda ontmoet. Nog voor je zelf een voet op de Tempest zet, was Cora al lid van vader Ryder zijn squad. Na je tijd op de Nexus, voegt ze zich bij jouw team. Dankzij haar Biotic powers is ze en waardevolle toevoeging aan je crew. Als je haar echter wilt verleiden en zo de Cora romance wilt starten starten, dan moet je wel als de mannelijke Ryder spelen.

Als de eerste missies op Eos voltooid zijn en je er gevestigd bent, krijg je de kans om je crew en dus ook Cora wat beter te leren kennen. Ze houdt van tuinieren, dus je vindt haar beneden in het midden van het schip waar ze in haar quarters voor wat plantjes zorgt.

Een goede vuistregel voor het verleiden van personages in Mass Effect: Andromeda is dat romantische dialoogopties zich altijd links op het dialoogwiel bevinden en ze worden met een hart symbool aangeduid.


Meer over de Mass Effect Andromeda romances:

Mass Effect Andromeda - Seks, romances en relaties gids
Volledig overzicht van alle romances en relaties in de game.

Mass Effect Andromeda - Gil romance
Gil heeft enkel oog voor mannelijke Ryder.

Mass Effect Andromeda - Peebee romance
Deze Asari is een echte fliter, maar hoe start je een serieuze relatie met haar?


Cora Harper verleiden

Praat na elke verhaalmissie met Cora. De conversatieopties veranderen naargelang welke missies je al hebt voltooid. Zoek haar dus na elke missie op, ook als ze niet in je team zat. Als Eos gekoloniseerd is, begint Cora een gesprek over het verlies van je vader. Vraag haar of ze hem mist. Nadat je haar over haar verleden en vaardigheden hebt ondervraagd, kun je een romantische optie kiezen: "Jij en ik kunnen alles aan." Na het gesprek moet je de 'Signs of Life' side quest voltooien.

Na Voeld krijg je een email van Cora. Ga met haar praten. Ze heeft een loyalty missie voor je. Je moet een andere pathfinder gaan helpen. Cora ontmoet tijdens deze uitstap een van haar mentors en wordt door haar diep teleurgesteld. Voltooi deze missie om closer te worden met Cora. Dit start het volgende deel van haar romance.

Na de 'Hunting the Archon" missie heeft Cora nog wat extra info voor je. Praat met haar en ga samen met haar naar Eos om de 'A Foundation' missie te voltooien. Ga naar Eos met Cora in je team. Ze leidt je naar een stukje vruchtbare grond waar ze een tuin wilt starten. Een tuin waar ze samen met jou van kan genieten. Als je drie keer met Cora hebt geflirt en je nog niet in een andere relatie zit, kun je haar nu kussen.

Als je terug op de Tempest bent, krijg je een email. Zoek Cora in je Pathfinder's Quarters om jullie liefde te bezegelen.

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties