Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect 3 op Wii U is 'Special Edition'

Met Genesis comic en downloadable content.

Mass Effect 3 voor de Wii U heeft de subtitel 'Special Edition' gekregen en bevat enkele extra's ten opzichte van Mass Effect 3 voor de andere platformen. De content is uit de doeken gedaan op de blog van BioWare.

Zo bevat deze editie een uitgebreide versie van de interactieve Genesis-comic. Hiermee kunnen spelers de belangrijkste keuzes uit Mass Effect 1 en 2 naspelen in de vorm van een stripboek. Zo kun je gemakkelijker de verschillende uitkomsten van je keuzes zien in het derde deel. De comic was ook onderdeel van Mass Effect 2 voor de PlayStation 3, maar omvatte toen slechts de keuzes uit de eerste game.

De Mass Effect 3: Special Edition bevat tevens de singleplayer downloadable content From Ashes en de Extended Cut, plus de Rebellion, Resurgence en Earth multiplayer packs. Oh, en nog een extra wapen.

Op de Wii U zal je de Gamepad kunnen gebruiken om je team aan te sturen en speciale krachten te selecteren. Tevens is het mogelijk de hele game op de Gamepad te spelen, voor het geval je de televisie moet delen met anderen.

De game komt samen met de Wii U uit op 30 november.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties