Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect 3 extended cut dlc landt volgende week

En hij is volledig gratis.

Mass Effect 3 was het explosieve sluitstuk van een van de beste third person shooter/rpg-series die we ooit mochten spelen. Het grootste minpunt was echter het einde (wat we jullie natuurlijk niet zullen verklappen, wees gerust). Velen vonden het niet bevredigend genoeg en de verschillen tussen de verschillende eindes waren ook niet groot genoeg volgens sommigen.

Al snel kondigde Bioware dan ook de extended cut dlc aan, die meer cutscenes aan het einde zou toevoegen om zo de klachten van de fanbase te verhelpen. Nu enkele maanden wachten hebben we eindelijk een concrete datum waarop we ons behaalde einde (opnieuw) kunnen bekijken: 26 juni.

De extended cut zal 1.9 gigabyte groot zijn en volledig bestaan uit cutscenes die de plot wat meer aandikken en jouw keuzes die je gemaakt hebt doorheen de trilogie in de verf zal zetten. Of zoals de ontwikkelaar het zelf zegt: "[It is also said to give] a sense of what the future holds as a result of the decisions made throughout the series. And it shows greater detail in the successes or failures based on how players achieved their endings."

Benieuwd? Wij alvast wel. De update zal downloadbaar zijn op XBLA, PSN en Origin.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties