Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mass Effect 2 op PS3 krijgt extra content

Stripverhaal doet verhaal deel 1 uit de doeken.

De meest gehoorde kritiek op de aankondiging van Mass Effect 2 voor PS3, was dat PS3-gamers het eerste deel niet zouden kunnen spelen terwijl deel 2 er een duidelijk vervolg op is. Eigenaars van de eerste Mass Effect op Xbox 360 of PC konden zelfs hun savefiles importeren in Mass Effect 2, zodanig dat het verhaal rekening hield met de keuzes die ze eerder gemaakt hadden.

De vriendelijke jongens van Bioware hebben daar gelukkig iets op gevonden. PS3-eigenaars die Mass Effect 2 aanschaffen, zullen eerst een interactief stripverhaal moeten bekijken, waarbij ze dezelfde morele keuzes dienen te maken als gamers die de eerste Mass Effect gespeeld hebben. Daarna zullen die keuzes net als bij de andere versies in het spel geïmporteerd worden.

Daar eindigt de extra content voor de PS3-versie echter niet. Je krijgt zomaar eventjes naast toegang tot het Cerberus Network alle reeds verschenen DLC. Het gigantische pakket wordt in januari 2011 verwacht, en is op z'n minst een even grote aanrader als de 'Game of the Year'-editie van Fallout 3.

Getagged als
Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties