Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man The Fantastic Four suits onthuld

Fantastisch.

De nieuwe update voor Marvel's Spider-Man voegt twee The Fantastic Four suits aan de game toe. Dat meldt Insomniac Games door middel van een officiële blogpost.

Het gaat specifiek om de Bombastic Bag Man Suit en de Future Foundation Suit. Het eerste kostuum draait om het karakteristieke Fantastic Four-kostuum, inclusief een papieren zak om Peter Parkers gezicht te verbergen. Volgens de blogpost komt dat kostuum uit The Amazing Spider-Man #258.

Het tweede kostuum is het kostuum dat Spider-Man tijdens zijn avonturen met The Fantastic Four droeg. De Future Foundation Suit komt rechtstreeks uit de stripreeks FF.

Marvel's Spider-Man is exclusief uit voor PlayStation 4. "Spider-Man kleurt binnen de lijntjes van openwereldgames, maar doet dat met veel charme, spektakel en briljant webslingeren," aldus Carl in de Marvel's Spider-Man review.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties