Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel’s Spider-Man Remastered wordt eind mei afzonderlijke PS5-game

Schiet zijn next-gen web af.

Ontwikkelaar Insomniac Games brengt Marvel’s Spider-Man Remastered eind mei uit als afzonderlijke PlayStation 5-game.

Spelers die de digitale of fysieke versie van Marvel’s Spider-Man op PlayStation 4 kochten, kunnen deze voor $ 10 upgraden naar de PlayStation 5-versie. Je moet daarvoor wel aan twee voorwaarden voldoen.

Zo kom je niet in aanmerking voor een upgrade als je de game ooit via je PlayStation Plus-abonnement kreeg of als je de PlayStation 5 Digital Edition kocht en de fysieke PlayStation 4-versie van de titel hebt. Je hebt namelijk je cd of digitale editie nodig om de next-gen versie te downloaden.

Spelers die niet aan die voorwaarden voldoen, moeten de game afzonderlijk kopen voor $ 49,99. Je kunt ook je exemplaar van Marvel’s Spider-Man: Miles Morales op PlayStation 5 opwaarderen naar de Ultimate Edition om gratis toegang tot de bovenstaande game te krijgen. De prijzen in euro zijn nog niet bekend.

Later dit jaar brengt Insomniac Games ook een prequel-strip voor Marvel’s Spider-Man 2 uit via de Marvel Unlimited app. Op die manier ontdek je welke gebeurtenissen er allemaal plaatsvonden tussen Miles Morales en de sequel.

Eerder onthulde de ontwikkelaar ook dat Marvel's Spider-Man 2 in de herfst van 2023 uitkomt. Meer informatie over bovenstaande titels lees je in de Marvel's Spider-Man review en Marvel's Spider-Man: Miles Morales review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Marvel's Spider-Man Remastered

Video Game

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties