Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man Remastered nu ook speelbaar in Performance RT mode

Fans vragen, Insomniac Games webslingert.

Na Spider-Man: Miles Morales krijgt nu ook Marvel's Spider-Man Remasteredeen Performance RT-mode. Dat laat community manager James Stevenson van Insomniac Games weten via Twitter.

Dankzij update 1.002 kun je Marvel's Spider-Man Remastered met raytracing en aan 60fps spelen. Daarvoor kon je de game uitsluitend spelen in een 4K-resolutie aan 30fps of aan 60fps zonder raytracing.

Naast de bovenstaande toevoeging zorgt de updates voor enkele bugfixes en andere verbeteringen. Zo zijn enkele stabiliteitsproblemen, verscheidene audioproblemen, webslingeranimaties en photomode-problemen verholpen.

Daarnaast hield ontwikkelaar Insomniac Games voet bij stuk en is het sinds eind november mogelijk om Spider-Man save files op PS4 over te dragen naar de PS5.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties