Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man: Remastered en Miles Morales komen naar pc

Webslingeren recht naar je harddrive.

Marvel's Spider-Man: Remastered en Marvel's Spider-Man: Miles Morales komen naar pc. Dat maakt Sony bekend tijdens de PlayStation State of Play.

De Spider-Man: Remastered pc release valt op 12 augustus 2022. Voor Spider-Man: Miles Morales is nog geen exacte datum, maar deze mogen we in de herfst van 2022 verwachten volgens de PlayStation Blog.

Bekijk op YouTube

Met de release van beide Spider-Man games op pc zet Sony z'n nieuwe lijn verder om PlayStation-games naar pc te brengen. God of War, Horizon Zero Dawn, en Days Gone gingen Spider-Man al vooraf.

Het is in elk geval een goede zaak voor gamers die enkel een pc hebben. Onze redacteur Carl deelde in zijn Marvel's Spider-Man review indertijd een Aanrader-badge uit. Onze Spider-Man: Miles Morales review concludeerde dan weer dat het een meer dan degelijke stand-alone uitbreiding was.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.
Reacties