Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales komt volgende maand uit voor pc

Spinnenweb aan systeemvereisten.

Sony laat via een nieuwe trailer weten dat de pc-versie van Marvel's Spider-Man: Miles Morales op 18 november naar de pc komt. Ook de systeemvereisten voor die pc-versie zijn bekendgemaakt.

Je krijgt uiteraard toegang tot de standaard grafische settings waarmee je onder andere texture quality en detailniveaus aanpast, maar ook bijvoorbeeld hoeveel verkeer er in de stad is. Ook ray-tracing voor meer realistische scahduwen wordt ondersteund.

Cover image for YouTube videoMarvel's Spider-Man: Miles Morales - Features Trailer I PC Games

Daarnaast is er ook ondersteuning voor ultra-wide monitors en kunnen eigenaars van een Nvidia-GPU extra features zoals DLSS 2, DLSS 3, DLAA en Reflex gebruiken.

Om van al die grafische pracht te genieten heb je wel een stevige pc nodig. Hieronder vind je de systeemvereisten voor de verschillende grafische presets:

In de op zichzelf staande uitbreiding voor Marvel's Spider-Man verken je als Miles Morales opnieuw een open wereld vol sidequests en andere randactiviteiten. Onze Marvel's Spider-Man: Miles Morales review lees je hier.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties