Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Release, setting en alles wat we weten

Jongen wordt Spider-Man.

De PlayStation 5 release schuilt om het hoekje en daar horen enkele launchtitels bij. Een van die titels is het vervolg op de PlayStation 4-exclusieve Spider-Man uit 2018: Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Zoals de titel doet vermoeden, focust de game zich op Spider-Man-leerling Miles Morales. Wat de game nog meer in z'n web heeft, lees je in dit overzichtsartikel.

Inhoud:

Marvel's Spider-Man: Miles Morales release - Wanneer komt de game uit?

Bij de onthulling van de nieuwe Marvel's Spider-Man: Miles Morales gameplay, maakte ontwikkelaar Insomniac Games bekend dat Marvel's Spider-Man: Miles Morales op 19 november uitkomt voor de PlayStation 4 en PlayStation 5. Naast een standaardeditie, krijgt de game bij de lancering ook een PlayStation 5-exclusieve Ultimate Edition.

Die bevat, naast Marvel's Spider-Man: Miles Morales, een code die je toegang geeft tot de digitale versie van Marvel's Spider-Man: Remastered. Een fysieke versie van die remaster komt er volgens Insomniac Games niet. Als je de geremasterde versie van de eerste Spider-Man speelt, krijg je onder andere toegang tot betere visuals, 60 frames per seconde, alle onderdelen van de The City That Never Sleeps DLC en extra trophies.

Als je Marvel's Spider-Man: Miles Morales op de PlayStation 4 koopt, kun je die bovendien gratis naar de PlayStation 5-versie upgraden. Wie de PlayStation 4-versie van Marvel's Spider-Man bezit, komt echter van een koude kermis thuis. Die versie krijgt geen gratis upgrade. Wil je die alsnog in volle glorie op de PS5 spelen? Dan moet je voor Marvel's Spider-Man: Remastered 20 euro extra betalen. Iedereen die daarnaast save files van Marvel's Spider-Man op de PlayStation 4 heeft, zal deze bij de upgrade naar de PlayStation 5 niet meer kunnen gebruiken.

Interesse in een van de versies? Kijk dan naar de onderstaande linkjes:

Marvel's Spider-Man: Miles Morales komt op 19 november uitsluitend naar PlayStation 4 en PlayStation 5.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales verhaal en setting - Waar speelt de game zich af?

Net zoals in de eerste Spider-Man speelt Marvel's Spider-Man: Miles Morales zich in New York af. Daar is ondertussen een jaar verstreken en volg je hoofdpersonage Miles Morales die pas is verhuisd naar de wijk Harlem in New York. Naast wennen aan zijn nieuwe woonplaats, zorgt een oorlog tussen het slinkse energiebedrijf Roxxon en het hoogtechnologische criminele leger van Tinkerer voor kopzorgen bij Miles Morales. De oorlog tussen beide partijen brengt namelijk de levens van alle inwoners van New York in gevaar.

Of je Peter Parker in of uit zijn Spider-Man-pak ook zult tegenkomen, is voorlopig nog niet bekend. Als je nog eens met hem aan de slag wilt, kun je het best de Ultimate Edition kopen en Marvel's Spider-Man: Remastered downloaden.

Spider-Man-leerling Miles leert in Marvel's Spider-Man: Miles Morales nieuwe vaardigheden.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales gameplay - Hoe speelt de game?

Qua gameplay bouwt Marvel's Spider-Man: Miles Morales duchtig voort op Marvel's Spider-Man. Zo kun je nog steeds voorwerpen naar je vijanden slingeren, zijn stoere combinaties nog steeds mogelijk, speel je nog steeds tal van gadgets vrij en zijn de quick-time events ook weer aanwezig.

Daarnaast zorgt het tweede deel voor tal van nieuwe zaken. Zo kan Miles Morales zichzelf onzichtbaar maken en beschik je over giftige en elektrisch geladen vaardigheden die veel schade aanrichten bij de vijand. Hoe dat precies allemaal in z'n werk gaat, onthulde Insomniac Games voorlopig nog niet.

Om de spelervaring 'echter' te maken, voel je via de DualSense en diens Haptic Feedback welke impact zo'n giftige en elektrisch geladen aanval heeft op je vijand. Daarnaast maakt de game gebruik van raytracing en 3D-audio, wat de game volgens ontwikkelaar Insomniac Games immersief maakt.

Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste Marvel's Spider-Man: Miles Morales nieuws? Hou dan vooral dit artikel in de gaten, waar we de belangrijkste informatie blijven updaten!

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties