Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Spider-Man 2 komt in de herfst van 2023 uit

Miles away.

Ontwikkelaar Insomniac Games meldt via de PlayStation Blog dat Marvel's Spider-Man 2 in de herfst van 2023 uitkomt voor PlayStation 5.

Creatief directeur Bryan Intihar meldt dat de ontwikkelaar "druk in de weer is om Spider-Man 2 klaar te krijgen tegen de herfst van 2023". Ondanks de schaarse details over de sequel lossen Sony noch Insomniac Games niets over dit vervolg.

Naast Spider-Man 2 blikt Sony in hetzelfde artikel vooruit naar 2023. Zo weet je nu bijvoorbeeld dat de PlayStation 5-versie van Hogwarts Legacy in februari uitkomt, maar dat die op PlayStation 4 pas op 4 april 2023 beschikbaar is.

Wie graag meer wil weten over voorgaande Spider-Man-titels van Insomniac Games klikt best een door naar de Marvel's Spider-Man review en Marvel's Spider-Man: Miles Morales review.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties