Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Iron Man VR krijgt demo en bundel

Word jij een held?

Via de PlayStation Blog kondigt Sony een demo en een VR-bundel voor Marvel's Iron Man VR aan. Die demo is vanaf nu beschikbaar via de PlayStation Store.

In de demo krijgen spelers toegang tot de tutorial, een cinematic met Tony, Friday en Pepper Potts en waag je je ook aan een hoofdmissie en twee optionele missies. Iedereen die de demo downloadt, mag bovendien het exclusieve Molten Lava Armor aan zijn verzameling toevoegen als hij of zij de game bij de release aanschaft.

De Marvel's Iron Man VR Bundle bevat de game en twee PlayStation Move motion controllers. Met die controllers vlieg je, knal je tegenstanders uit de lucht en voorzie je het Iron Man-pak van de nodige upgrades of aanpassingen. De bundel kun je momenteel pre-orderen voor € 99,99. Je hebt wel nog steeds een PlayStation VR-bril nodig om de game te spelen.

Dat de game een demo en een speciale VR-bundel krijgt, lijkt erop te wijzen dat de nieuwe Marvel's Iron Man VR releasedatum niet meer zal veranderen. Die datum werd eerder uitgesteld door de coronacrisis.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties