Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel's Avengers krijgt gratis upgrade naar PlayStation 5 en Xbox Series X

Upgrades assemble!

Marvel's Avengers voor PlayStation 4 en Xbox One krijgt een gratis upgrade naar de PlayStation 5 en Xbox Series X wanneer die consoles lanceren. Dat laat Square Enix weten.

Je krijgt bovendien ook de kans om je progressie op de PlayStation 4 of Xbox One over te zetten naar je nieuwe console. Verder ondersteunt Marvel's Avengers een cross-generation multiplayer tussen beide consoles van hetzelfde platform.

Square Enix maakte verder niets bekend over de next-gen upgrade naar PlayStation 5 of Xbox Series X. Volgens ontwikkelaar Crystal Dynamics krijgen we vlak voor de release meer info over de upgrade en de pc-versie van de game.

Morgen krijgt Marvel's Avengers zijn eerste War Table-stream. Daar ontdek je meer over het coöperatieve deel van de game. Ondertussen weten we al dat ook Ms. Marvel een speelbaar personage is in Marvel's Avengers.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties