Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel Heroes Omega komt naar PlayStation 4 en Xbox One

Falconsole.

Ontwikkelaar Gazillion meldt dat Marvel Heroes Omega binnenkort naar de PlayStation 4 en de Xbox One komt. De free-to-play action-RPG lanceerde drie jaar geleden op de pc.

De game krijgt een gesloten bèta op de PlayStation 4. De toegang tot die bèta is exclusief voor wie een Founder's Pack koopt. Dat pakket bevat tevens het personage Daredevil, dat PlayStation Plus-abonnees uiteindelijk ook kunnen gebruiken.

Er is ook een gesloten bèta voor de Xbox One gepland, maar daar zijn nog geen details over bekendgemaakt. Een open bèta op de PlayStation 4 gaat kort voor de lancering van de game van start.

De game krijgt geen cross-platform-ondersteuning. Het is dus niet mogelijk om saves tussen de verschillende versies van de game te delen of om met spelers op een ander systeem te spelen.

Marvel Heroes Omega beschikt bij de lancering op de PlayStation 4 en de Xbox One over 38 personages en een campaign van 9 missies.

In ander Marvel-nieuws: onlangs werd de release van Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series bekendgemaakt.

Over de auteur
Bert Van der Hoogerstraete avatar

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Reacties