Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marvel Heroes Omega afgesloten

Disney trekt de stekker eruit.

Disney heeft laten weten dat het partnerschap met Gazillion Entertainment is beëindigd. De studio is verantwoordelijk voor Marvel Heroes Omega.

Marvel Heroes Omega was een free-to-play MMO, in dezelfde trant als de Diablo-reeks. In de game kon je als bekende en minder bekende Marvel-helden spelen, zoals Spider-Man, Squirrel Girl en Rocket Raccoon.

"Tot onze spijt moeten we onze Marvel Heroes-fans berichten dat we onze relatie met Gazillion Entertainment beëindigd hebben en dat de Marvel Heroes games afgesloten worden", aldus het bericht van de Marvel-divisie van Disney.

Fans maakten zich al zorgen over de toekomst van de game. De studio heeft de afgelopen maand vier wekelijkse updates gemist, alsook de geplande Halloween en Thor Ragnarok content. Ook bemerkte communityleden dat twee community managers plotseling van het forum verdwenen.

De exacte reden van de beëindiging is onduidelijk. Eerder dit jaar lanceerde Marvel Heroes Omega voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties