Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Marketing wilde Beyond: Two Souls cover met pistolen

"We hebben pontificaal geweigerd," zegt Quantic Dream

Marketing bedrijven verzochten Quantic Dream om voor de cover van hun aankomende spel Beyond: Two Souls hoofdpersonage Jodie Holmes met pistolen weer te geven. De bedrijven veronderstelden dat dit beter zou verkopen. De ontwikkelaar weigerde echter stellig.

Quantic Dream medeoprichter en uitvoerend producent Guillaume de Fondaumière vertelt dat het team gevraagd is om het spel 'actievoller' over te brengen. Het team blijft waakzaam het spel op de juiste manier neer te zetten. Ze willen niet de verkeerde verwachtingen scheppen door, bijvoorbeeld, een hoesje te creëren dat een spel vol actie suggereert.

"Beyond: Two Souls bevat enige actiescènes maar als we, bijvoorbeeld op de verpakking, doen alsof het spel enkel actie heeft, dan zijn we niet eerlijk," zegt De Fondaumière. "Je echtgenote denkt dat het spel een generiek spel is en zal niet aangetrokken worden." De Fondaumière vindt dat het team "zorgvuldig te werk moet gaan en dat, elke keer wanneer we praten over het spel, we de diversiteit in thematiek van dit unieke spel overbrengen."

Gisteren berichtte Eurogamer Benelux over enkele nieuwe details van Beyond: Two Souls. Het duurt echter nog een tijd voor je met het spel kan beginnen want het komt 8 oktober 2013 pas uit.

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties