Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mark of the Ninja is de nieuwe game van de makers van Shank.

En sluipt zich deze zomer een weg naar XBLA.

Het Canadese Klei Entertaiment dat we vooral kennen van Eets en de twee Shank-games, borduurt met hun net aangekondigde nieuwe game Mark of the Ninja voort op de fundamenten die het met Shank en Shank 2 legde, maar brengt toch wat verandering aan in de formule.

Mark of the Ninja wordt namelijk opnieuw een 2D-game met de herkenbare visuele stijl van Klei's eerdere games, maar waar Shank één brok actie was, zal Mark of the Ninja een pure stealthgame worden waarin je een vijand liever ontwijkt dan er als een dolleman op af te stormen.

Op de officiële website kan je een kort text-adventure spelen waarna je als beloning de eerste teaser van de game te zien krijgt.

Microsoft Game Studios treedt op als uitgever van Mark of the Ninja, wat betekent dat we de game voorlopig enkel op Xbox Live Arcade zullen zien verschijnen. Klei Entertainment mikt op een releasedatum deze zomer.

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties