Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Tennis, Brain Training aangekondigd voor 3DS

Virtual Console krijgt binnenkort Game Gear games.

Nintendo heeft op hun Nintendo Direct persconferentie nieuwe games bekend gemaakt.

Op 25 mei brengt Nintendo een nieuwe Mario Tennis uit voor de 3DS genaamd Mario Tennis Open. Een nieuwe Brain Training-game is ook in de maak maar heeft nog geen lanceerdatum gekregen. In deze Brain Training wordt vooral gefocust op het verbeteren van het geheugen en de concentratie. Blijkbaar is er zelfs een modus waarin Dr. Kawashima in een duiveltje veranderd. Edgy!

Ook is er sprake van een samenwerking tussen Capcom, Sega en Bandai Namco maar meer info werd er niet gegeven over de game.

Nintendo kon ook bevestigen dat we Fire Emblem: Awakening, die op de vorige Nintendo Direct werd aangekondigd, nog dit jaar zullen spelen op onze 3DS hier in Europa.

Daarbovenop kwamen we ook nog eens te weten dat er zeer binnenkort gestart wordt met het aanbieden van Game Gear-games op de Virtual Console van de 3DS. De Game Gear was de grootste concurrent van de Gameboy midden jaren '90. In Japan begint de service al volgende week. Dan worden de games Shinobi, Sonic & Tales 2 en Dragon Crystal Shirani's Maze online gezet. Hier in Europa wordt er in maart mee gestart maar welke games gaan verschijnen is nog niet bekend.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties