Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Tennis Aces krijgt een pre-launch toernooi

Daar word je bèta van.

Mario Tennis Aces krijgt een online pre-launch toernooi. Dat maakt Nintendo bekend. De volledige game komt op 22 juni uit voor de Switch.

Het online toernooi is een soort van bèta. Splatoon 2 en Arms kregen vorig jaar een soortgelijke behandeling. Vanaf 16:00 uur op vrijdag 1 juni tot en met middernacht op zondag 3 juni heb je de mogelijkheid om virtuele tennisballen te serveren.

Je hebt in eerste instantie de keuze uit vier personages: Mario, Peach, Yoshi en Bowser. Je kunt tevens vijf personages vrijspelen. Wie dat zijn is nog niet bekendgemaakt. Er is een singleplayermodus beschikbaar, maar ook daar heb je een online verbinding voor nodig.

Door mee te doen met het pre-launch online toernooi speel je Mario's dungarees voor de volledige game vrij. De Mario Tennis Aces release is mogelijk al gelekt, maar Nintendo heeft deze informatie nog niet officieel bevestigd.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties