Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Strikers: Battle League voor Switch aangekondigd

Na lang wachten...

Nintendo heeft Mario Strikers: Battle League voor Switch aangekondigd. De game is vanaf 10 juni 2022 verkrijgbaar. Na lang wachten komt er dan eindelijk een nieuw deel in Mario's voetbalserie!

In Mario Strikers: Battle League speel je in teams van vijf tegen elkaar in een potje voetbal met speciale vaardigheden. Ieder personage heeft zijn eigen herkenbare vaardigheden en is naar eigen speelstijl aan te passen met vrij te spelen uitrusting.

Ook zijn er lokale en online multiplayerspelmodi beschikbaar. Lokaal is het mogelijk om 4 tegen 4 te spelen en online kunnen clubs aangemaakt worden waar tot en met 20 personen deel aan kunnen nemen. Zo kan je samen met je club zo hoog mogelijk in de rankings proberen te komen!

Kun je geen genoeg krijgen van Mario en sport? Er zijn 48 nieuwe Mario Kart 8 Deluxe banen aangekondigd!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties