Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Strikers Battle League heeft nieuwe Japanse trailer

Bijna vijf minuten aan gameplay.

Mario Strikers Battle League heeft een nieuwe Japanse trailer met bijna vijf minuten aan gameplay gekregen. Het is niet duidelijk of de trailer later ook een Westerse versie krijgt.

In de trailer zie je Mario, Luigi, Bowser, Peach, Rosalina, Toad, Yoshi, Donkey Kong, Wario en Waluigi. Het lijkt erop dat ieder personage een eigen set aan vaardigheden krijgt om zich van de andere personages te onderscheiden.

Cover image for YouTube videoマリオストライカーズ バトルリーグ 紹介映像

De trailer toont ook de aanpassingsmogelijkheden van de personages. Zo verander je niet alleen het uiterlijk, maar onder meer ook de kracht en snelheid van een personage.

Mario Strikers Battle League komt 10 juni 2022 voor de Switch uit. Next Level Games is bezig met de ontwikkeling van de game. Dat is dezelfde studio dat Luigi's Mansion 3 heeft gemaakt.

Voor iedereen die het liefst nu al wil gaan sporten, heeft Nintendo in april Nintendo Switch Sports uitgebracht. Wil je weten of die game wat voor je is? Lees dan Michiels Nintendo Switch Sports-review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mario Strikers Battle League

Video Game

Related topics
Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Redacteur

Menno begon op zijn zesde met gamen en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden in Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus!

Reacties