Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Strikers Battle League heeft nieuwe Japanse trailer

Bijna vijf minuten aan gameplay.

Mario Strikers Battle League heeft een nieuwe Japanse trailer met bijna vijf minuten aan gameplay gekregen. Het is niet duidelijk of de trailer later ook een Westerse versie krijgt.

In de trailer zie je Mario, Luigi, Bowser, Peach, Rosalina, Toad, Yoshi, Donkey Kong, Wario en Waluigi. Het lijkt erop dat ieder personage een eigen set aan vaardigheden krijgt om zich van de andere personages te onderscheiden.

De trailer toont ook de aanpassingsmogelijkheden van de personages. Zo verander je niet alleen het uiterlijk, maar onder meer ook de kracht en snelheid van een personage.

Mario Strikers Battle League komt 10 juni 2022 voor de Switch uit. Next Level Games is bezig met de ontwikkeling van de game. Dat is dezelfde studio dat Luigi's Mansion 3 heeft gemaakt.

Voor iedereen die het liefst nu al wil gaan sporten, heeft Nintendo in april Nintendo Switch Sports uitgebracht. Wil je weten of die game wat voor je is? Lees dan Michiels Nintendo Switch Sports-review.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties