Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Strikers: Battle League Football First Kick-evenement aangekondigd

Ook updates na launch beschikbaar.

Er vindt op zaterdag 4 juni en zondag 5 juni 2022 een Mario Strikers: Battle League Football First Kick-evement plaats. Tijdens dat evenement krijgen Nintendo Switch Online-abonnementhouders in de demo van de game toegang tot de tutorials en online wedstrijden tegen vrienden.

De demo zelf is vanaf nu te downloaden. Online spelen kan pas op de volgende tijdstippen:

  • Zaterdag 4 Juni 05:00 - 06:00
  • Zaterdag 4 Juni 13:00 - 14:00
  • Zaterdag 4 Juni 21:00 - 22:00
  • Zondag 5 Juni 5:00 - 6:00
  • Zondag 5 Juni 13:00 - 14:00
  • Zondag 5 Juni 21:00 - 22:00

In een nieuwe trailer is ook het openingsfilmpje van Mario Strikers te zien. Verder heeft Nintendo bekendgemaakt dat er na lancering meerdere content updates zullen volgen. In die updates worden ook nieuwe personages toegevoegd.

Wil je in detail weten hoe Mario Strikers: Battle League Football werkt? Lees dan onze Mario Strikers: Battle League Football preview, waarin we klaargestoomd werden om samen met Mario de top te bereiken!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties