Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario + Rabbids Sparks of Hope releasedatum bekend

Zorgt voor herfstige vonken.

Ubisoft meldt in een nieuwe trailer dat Mario + Rabbids Sparks of Hope op 20 oktober 2022 uitkomt voor de Nintendo Switch. De uitgever onthult daarnaast ook meer informatie over de verschillende edities van de game.

In de trailer krijg je meer informatie over het verhaal, de Sparks en de gameplay van Mario + Rabbids Sparks of Hope. Zo zie je de spelwereld en de gevechten die je in de verschillende gamesessies aangaat. Bij die laatste spelen de teamsamenstelling en de vaardigheden van je personages een belangrijke rol.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

De titel is verkrijgbaar in een Standard en Gold Edition. Die laatste bevat ook de season pass waarin alle toekomstige DLC-packs zitten en het Galactic Prestige-pack dat drie wapenskins bevat.

Om je goed voor te bereiden op Mario + Rabbids Sparks of Hope verwijzen we je graag door naar de Mario + Rabbids Kingdom Battle review van Sander.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties