Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario + Rabbids Sparks of Hope release - Waar en wanneer Sparks of Hope kopen

Alles over de release, pre-order en specials editions.

Enkele jaren geleden verrasten Nintendo en Ubisoft vriend en vijand met een uniek samenwerkingsverband. De crossover tussen Mario en de Raving Rabbids werd over het algemeen positief ontvangen en was bovendien commercieel gezien een groot succes. Een vervolg kon dan ook niet langer uitblijven.

Mario + Rabbids Sparks of Hope wordt wederom door Ubisoft Milan en Ubisoft Paris ontwikkeld, waarbij Nintendo nog wel een bescheiden vinger in de pap heeft. Naast een nieuw verhaal, wapens en personages belooft Ubisoft in de sequel vooral meer uitdaging en exploratie. Daarnaast krijgt componist Grant Kirkhope voor de soundtrack ondersteuning van Gareth Coker (Ori, Halo Infinite) en Yoko Shimomura (Street Fighter 2, Kingdom Hearts). Kortom: dit is een game om naar uit te kijken.

Hier vind je alles over de release, pre-order, special editions en andere relevante zaken voor als je Mario + Rabbids Sparks of Hope wilt kopen. Ben je alvast nieuwsgierig naar hoe de game speelt? De Mario + Rabbids Sparks of Hope preview kun je hier lezen.

Op deze pagina:

Mario + Rabbids Sparks of Hope release - Wanneer komt de game uit?

Mario + Rabbids Sparks of Hope is officieel tijdens de Ubisoft Forward 2021 aangekondigd. Tijdens de presentatie zijn de eerste beelden van de game getoond, maar is tevens een releaseperiode onthuld. Inmiddels staat de Mario + Rabbids Sparks of Hope release vast. De game komt namelijk 20 oktober 2022 exclusief voor de Switch uit.

Er zijn daarnaast alvast drie DLC in de vorm van een season pass aangekondigd. De derde uitbreiding bevat onder meer Ubisoft-icoon Rayman als speelbaar personage. Het is echter nog niet bekend wanneer de DLC uitgebracht worden.

Mario + Rabbids Sparks of Hope pre-order - Wat krijg je in de Cosmic en Gold Edition?

Er zijn drie edities van Mario + Rabbids Sparks of Hope: de Standard Edition, Cosmic Edition en Gold Edition. De game is zowel fysiek als digitaal verkrijgbaar.

Bij een pre-order van Mario + Rabbids Sparks of Hope krijg je de Megabug-collectie: een set van negen exclusieve wapenskins.

Mario + Rabbids Sparks of Hope - Standard Edition

  • game
  • Megabug-collectie (pre-order)
Mario + Rabbids Sparks of Hope pre-order

Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition

  • game
  • Galactisch-prestigecollectie
  • Megabug-collectie (pre-order)
Mario + Rabbids Sparks of Hope - Cosmic Edition

Mario + Rabbids Sparks of Hope - Gold Edition

  • game
  • Galactisch-prestigecollectie
  • seizoenspas
  • Megabug-collectie (pre-order)
Mario + Rabbids Sparks of Hope - Gold Edition

De Galactisch-prestigecollectie bestaat uit drie exclusieve wapenskins. De seizoenspas bestaat uit toekomstige DLC-packs met nieuwe verhaalmissies en personages.

Hier kun je Mario + Rabbids Sparks of Hope kopen bij Bol.com.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Yvo Kieviet avatar

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Reacties