Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario + Rabbids Sparks of Hope livestream getoond

Met een vleugje Super Mario Galaxy.

Ubisoft heeft in een Mario + Rabbids Sparks of Hope-livestream meer over de game onthuld. Zo kom je meer te weten over het verhaal, de gameplay en de vaardigheden van je de personages.

Deze sequel op Kingdom Battle speelt zich af in een grillig nieuw heelal dat veel weg heeft van een kruising tussen Rabbids en Super Mario Galaxy.

Het verhaal draait rond een donkere entiteit die alle energie van dit hybride heelal wil opzuigen en de Sparks probeert te vangen. Het is aan Mario en zijn vrienden om dit te verhinderen.

Bekijk op YouTube

Naast alle personages uit de eerste game worden spelers ook bijgestaan door nieuwe personages zoals de punky uitziende Rabbid Rosalina en Bowser, wiens leger werd afgepakt door de antagonist van dienst.

Naast hoofdmissies zijn er ook sidequests en puzzels. Tijdens gevechten heeft Ubisoft het raster achterwege gelaten en kunnen spelers zich in real-time over het slagveld bewegen.

Daarnaast onthult de ontwikkelaar ook meer over het gevechtssysteem van de game. Zo heeft elk personage zijn unieke vaardigheden, zoals schilden, tegenstanders in slaap laten vallen en tegenaanvallen doen. Verder kun je ook speciale aanvallen uitvoeren via Sparks voor speciale bonussen en kun je opnieuw in level stijgen.

The team from Mario + Rabbids Sparks of Hope.

Ben je ook geïnteresseerd in de vorige game, lees dan zeker ook eens de Mario + Rabbids Kingdom Battle review van Sander.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties