Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario + Rabbids Kingdom Battle officieel onthuld

It's a-me, BWAAAAAAAAA.

Tijdens de E3 2017-persconferentie is Mario + Rabbids Kingdom Battle aangekondigd. Shigeru Miyamoto deed de aankondiging zelf op het Ubisoft-podium.

Mario + Rabbids Kingdom Battle is een tactisch avonturengame, waarin de Rabbids voor chaos hebben gezorgd in het Mushroom Kingdom. Mario krijgt hulp van een aantal goedaardige Rabbids om de orde te herstellen.

De battle mode is een tactical RPG waarin je op een XCOM-achtige manier dekking kunt zoeken achter muren. Overigens zijn deze muren te vernielen. Je kunt Warp Pipes gebruiken om snel over het slagveld te bewegen en vijanden te flankeren.

Mario en zijn bondgenoten gebruiken geweren en gelijksoortige wapens om mee te vechten. Bovendien kunnen helden combo's met elkaar uitvoeren voor extra schade. Elk personage heeft ook een skill tree die ze nieuwe vaardigheden geeft.

De game komt op 29 augustus 2017 uit voor de Nintendo Switch. Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties