Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Party Superstars onthuld

It's Time To Party.

Nintendo heeft tijdens de afgelopen Nintendo Direct Mario Party Superstars voor Nintendo Switch onthuld. De game komt op 29 oktober uit.

Mario Party Superstars is een collectie van spelborden uit Mario Party voor Nintendo 64, zoals Peach's Birthday Cake en Space Land. Daarnaast moet de game honderd klassieke minigames bevatten. Volgens Nintendo zijn alle modi ook online te spelen.

Mario Party Superstars is de eerstvolgende game in de Mario Party-reeks. In 2018 kwam Super Mario Party uit voor de Switch. In de Super Mario Party review lees je of dat een leuk feestje is.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Mario Party Superstars

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties