Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mario Party 1 en 2 begin november beschikbaar via Nintendo Switch Online

Feestje!

Nintendo breidt de Nintendo Switch Online-bibliotheek van Nintendo 64-titels op 2 november uit met de party games Mario Party 1 en Mario Party 2. Dat kondigt het bedrijf aan via een trailer. Mario Party 1 en 2 kwamen respectievelijk uit in 1999 en 2000.

De eerste game bevat 8 gedetailleerde boards, 50 minigames en kun je met maximaal 4 spelers aanvatten. Mario Party 2 bevat zes boards waarop de personages telkens andere klerendragen, 65 minigames en is ook voor in totaal 4 spelers.

Dankzij de bovenstaande games zitten er binnenkort 21 N64-games in de Switch Online-bibliotheek. Sinds de toevoeging van Pokémon Puzzle League in juli, Wave Race 64 in augustus enkele Sega Mega Drive-games in september en Pilotwings 64 in oktober is er bijna elk maand wel iets nieuws toegevoegd aan de bovenstaande bibliotheek.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties